Ferienwohnungen Kroatien.net
- Smještaj
 
 

Kastell Apartments.com
Smještajne jedinice :

A1 - Lopar
A1


A2 - Lopar
A2


A3 - Lopar
A3


A4 - Lopar
A4


Kontakt adresa:
Danijel Mušćo
Lopar 264
51281 Lopar
Hrvatska
Tel: 38551775592
www.Homepage
Kontakt jezik:
- Hrvatski
- Engleski
- Njemački
- Talijanski

Udaljenosti (m) (m)
Centar: 100
Plaža: 300
Trgovina: 100
Banka: 800
Pošta: 100
Restaurant: 100
Disco Club: 800
Casino: 12000
Tenis: 800
Marina: 500
Ambulanta: 800
Apoteka: 500
Benzinska postaja: 12000
Autobus: 100
Vlak: 0
Trajekt: 500
Aerodrom: 50000
 

Kastell Apartments.com

   Tražite li mjesto za odmor i rekreaciju na pravom ste mjestu. Ako želite provesti idealan odmor tada Vam treba i odgovarajući smještaj. Mi Vam nudimo smještaj u udobnim i novo renoviranim apartmanima blizu plaže, opremljenim kako bi u potpunosti zadovoljili sve vaše potrebe. Stoga ostanite na stranici “Kastell Apartments" na kojoj Vam možemo sa samo nekoliko riječi i fotografija dočarati ugodni ambijent u kojem se nalaze naši apartmani. Želite li provesti Vaš odmor na najljepšim plažama Kvarnera, Lopar je idealno mjesto za miran, relaksirajući mediteranski odmor za osobe svih životnih dobi tijekom kojeg se možete nauživati mnogo sunca i mora.

Nudimo Vam četiri apartmana udaljena samo 300 m od mora. Rab, sa svojim kristalno bistrim morem i blagom mediteranskom klimom poziva Vas da ga posjetite. Idealno mjesto za smještaj i uživanje u svim blagodatima koje Lopar pruža nude Vam apartmani Kastell. Apartmani Kastell nalaze se na udaljenosti od tek 800m od najljepše plaža na otoku Rabu

Lopar

   Želite li dane provesti na prekrasnim plažama, u prekrasnom okolišu bogatom raznolikim čudesnim biljkama, ovo je mjesto za vas.Lopar je tada vas izbor ako ste se uputili na otok Rab.Mnoštvo različitog bilja pruža nevjerojatan miris koji se rasprostrinje zrakom. Nalet povjetarca biti će više nego ugodan. Ako ste jedan od nepopravljiivih romantičara, plaža, sunce, toplo more, ugodan povjetarac i naravno, voljena osoba bit će sve što vam u životu treba. Ovdje nikada nije prevruće. Ako gledamo po temperaturi, otok Rab pa i sam Lopar je jedno od najtoplijih mjesta u Hrvatskoj, no klima je drugačija. Vlažnost zraka nije tolika pa je ugodnije živjeti. Uvijek je onako kako biste i sami željeli.


Upit iznajmljivaču:

Ime:  
Adresa:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Period:
Broj osoba:
Poruka:

Security question, please solve:

1 + 2 =