Apartmány Chorvatsko
- Ubytování
 
 

Kastell Apartments.com
Ubytování v objektu :

A1 - Lopar
A1


A2 - Lopar
A2


A3 - Lopar
A3


A4 - Lopar
A4


Kontakt na pronajímatele:
Danijel Mušćo
Lopar 264
51281 Lopar
Chorvatsko
Tel: 38551775592
www.Homepage
Kontaktní jazyk:
- Chorvatski
- Anglicky
- Nĕmecky
- Italsky

Vzdálenosti (m)
Centrum: 100
Pláż: 300
Obchod: 100
Banka: 800
Pošta: 100
Restaurant: 100
Disco Club: 800
Casino: 12000
Tenisový kurt: 800
Marina: 500
Lékař: 800
Lékárna: 500
Čerpací stanice: 12000
Autobus: 100
Vlak: 0
Trajekt: 500
Letiště: 50000
 

Kastell Apartments.com

   Tražite li místo za dovolená i rekreaciju na pravom ste místu. Ako želite provesti idealan dovolená tada Vam treba i odgovarajući smještaj. Mi Vam nudimo smještaj u udobnim i novo renoviranim apartmányma blizu plaže, opremljenim kako bi u potpunosti zadovoljili sve vaše potrebe. Stoga ostanite na stranici “Kastell Apartments" na kojoj Vam možemo sa samo nekoliko riječi i fotografija dočarati ugodni ambijent u kojem se nacháze naši apartmány. Želite li provesti Vaš dovolená na najljepšim plažama Kvarnera, Lopar je idealno místo za miran, relaksirajući mediteranski dovolená za osobe svih životnih dobi tijekom kojeg se možete nauživati mnogo sunca i mora.

Nudimo Vam četiri apartmána udaljena samo 300 m od moře. Rab, sa svojim kristalno bistrim morem i blagom mediteranskom klimom poziva Vas da ga posjetite. Idealno místo za smještaj i uživanje u svim blagodatima koje Lopar pruža nude Vam apartmány Kastell. Apartmány Kastell nacháze se na udaljenosti od tek 800m od najljepše plaža na ostrovu Rabu

Lopar

   Želite li dane provesti na prekrasnim plažama, u prekrasnom okolišu bogatom raznolikim čudesnim biljkama, ovo je místo za vas.Lopar je tada vas izbor ako ste se uputili na ostrov Rab.Mnoštvo različitog bilja pruža nevjerojatan miris koji se rasprostrinje zrakom. Nalet povjetarca biti će više nego ugodan. Ako ste jedan od nepopravljiivih romantičara, plaža, sunce, toplo more, ugodan povjetarac i naravno, voljena osoba bit će sve što vam u životu treba. Ovdje nikada nije prevruće. Ako gledamo po temperaturi, ostrov Rab pa i sam Lopar je jedno od najtoplijih místa u Hrvatskoj, no klima je drugačija. Vlažnost zraka nije tolika pa je ugodnije živjeti. Uvijek je onako kako biste i sami željeli.


Dotaz pronajímateli:

Jméno:  
Adresa:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Period:
Osob:
Zprava:

Security question, please solve:

3 + 8 =