Ferienwohnungen Kroatien.net
- Smještaj
 
 

vrsar apartmani danica
Smještajne jedinice :

apartman za odmor Vrsar - Vrsar
apartman za odmor Vrsar


studio apartman Vrsar - Vrsar
studio apartman Vrsar


soba Vrsar - Vrsar
soba Vrsar


Kontakt adresa:
Zoran Armuš
gradska vrata 10
52450 Vrsar
Hrvatska
Tel: +385(0)52442279
GSM: +385(0)981621900
Kontakt jezik:
- Hrvatski
- Engleski
- Njemački
- Talijanski

Udaljenosti (m) (m)
Centar: 20
Plaža: 250
Trgovina: 70
Banka: 300
Pošta: 300
Restaurant: 300
Disco Club: 7000
Casino: 10000
Tenis: 400
Marina: 200
Ambulanta: 100
Apoteka: 30
Benzinska postaja: 300
Autobus: 200
Vlak: 0
Trajekt: 0
Aerodrom: 2000
 

vrsar apartmani danica

   Naši apartmani su smješteni u staroj istarskoj kamenoj kući u starom gradu, koja raspolažedvokrevetnom sobom u prizemlju, studiom za 2 osobe na prvom katu i dvokrevetnim apartmanom s dnevnim boravkom i kuhinjom (mogućnost pomoćnog ležaja za dvoje djece) na drugom katu. Prizemlje preporučujemo osobama s malom djecom i invalidima.Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini sportskog aerodroma u Vrsaru cca 1 km., gdje se često organiziraju padobranski skokovi, natjecanje u padobranstvu, panoramski letovi i tečajevi za pilote.Najbliža plaža je prilagođena za malu djecu i starije osobe sa lijepim plitkim ulazom u more te puno borove šume uz more.
Našim gostima možemo ponuditi organizir izlet brzim gliserom do Rovnja, Poreča, Limskog Kanala ili bilo kojeg od bezbroj lijepih otoka.

Vrsar

   Vrsar
Vrsar je naselje i mala luka na zapadnoj obali Istre, smjeŠten 3 km sjeverno od Limskog kanala. U Vrsaru je sportska zračna luka i nalazi se na regionalnoj prometnici koja ga povezuje s Porečom i magistralnom prometnicom Buje-Pula. Ispred Vrsara pruŽa se jedan od najljepŠih arhipelaga s 18 nenaseljenih otočića obraslih mediteranskim raslinjem. Vrsarski hoteli smjeŠteni su u blizini mora uz lijepe i uređene plaŽe, a kampovi su čak na svjetskom glasu. Vrsar s naturističkim kampom Koversada, smatra se pionirom europskog naturizma. Mjesto raspolaŽe s raznovrsnim ugostiteljskim objektima, sportsko-rekreativnim i zabavnim sadrŽajima. Od kulturnih manifestacija u Vrsaru treba istaknuti ljetnu međunarodnu kiparsku Školu u napuŠtenom kamenolomu Montraker.Nedaleko od centra nalazi se sportski aerodrom u Vrsaru, na kojem se često održava natjecanje u padobranstvu, skokovi u padobranstvu i panoramski letovi.


Upit iznajmljivaču:

Ime:  
Adresa:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Period:
Broj osoba:
Poruka:

Security question, please solve:

5 + 8 =