Ferienwohnungen Kroatien.net
- Nekretnine

NOVO !!! Svi oglasi postavljeni do 01.10.2011. objavljeni su i na oglasniku:
www.Property-Shopping.com
Korisnici registrirani do 01.10.2011. mogu se na nevedeni oglasnik logirati sa istim podacima i urediti svoje oglase: Property-Shopping.com - Logirajte se/Prijava -

Oglasite besplatno svoje ponudu ili potražnju nekretnina !

   Predati oglas mogu samo registrirani korisnici. Prednost registracije korisnika u tome je što svoje oglase možete naknadno uređivati, po volji mijenjati podatke i slike ili ih izbrisati.
Predaja oglasa besplatna je za sve pravne (za agencije obavezan link na oglasnik) i fizičke osobe.

Korisničko ime:
Lozinka:


  Novi korisnik? Registrirajte se besplatno!
  Odaberite skupinu kojoj pripadate:
»Pravna osoba (agencija nekretninama)«         »Fizička osoba (ostali)«

Zaboravili ste korisničko ime?

Zaboravili ste lozinku?

Besplatno oglašavanje nekretnina. Predstavite svoju ponudu i potražnju!

   Oglašavanjem svojih nekretnina na portalu Ferienwohnungen-Kroatien.net dobivate detaljnu prezentaciju vaše nekretnine na 4 jezika - uz hrvatski vaše nekretnine će biti predstavljene još i na engleskiom, njemačkiom i talijanskom jeziku. Potrudite li se opisati vaše nekretnine i na stranim jezicima imate 4 puta veće šanse da stranica sa oglasom vaše nekretnine bude pronađena na internetu, a time se povećavaju i izgledi za uspješnu prodaju ili iznajmljivanje nekretnine.

Oglasite besplatno svoje nekretnine!

   Korisnici oglasnika mogu besplatno sami objavljivati oglase, mijenjati opis nekretnine, cijene, postavlajti i mijenjati slike. Odmah nakon unosa Vaši oglasi se mogu viditi na internetu.

   Oglasnik ne preuzima nikakvu odgovornost za istinitost podataka objavljenih u oglasima na bilo kojoj stranici oglasnika, te za sadržaj oglasa, niti za eventualne zloupotrebe prilikom objave oglasa.